Bedrijfsuitje Blocarten

Blocarten is een fantastische ervaring op een actief bedrijfsuitje! Daarbij is het strandzeilen prima te combineren met andere activiteiten, horeca, vervoer en andere aanvullende diensten.

Blocarten.nl verzorgt uw bedrijfsuitje van top tot teen zodat u als organisator ook heerlijk kunt ontspannen en genieten van uw evenement.

Top combinaties met blocarten

Blocarten is goed te combineren met powerkiten, outdoor lasergamen, RIB varen, een workshop boogschieten, Discgolf of een uitdagende GPS challenge.

Daarbij kunt u ervoor kiezen om iedereen deel te laten nemen aan alle activiteiten of u geeft iedereen een eigen keuze tijdens een keuzeprogramma waarbij iedereen 1 tot 4 verschillende activiteiten kan kiezen.

Wij adviseren u graag met betrekking tot de invulling van uw bedrijfsuitje. Afhankelijk van de samenstelling van de groep, de gewenste mate van teambuilding en het uit te dragen thema kan beste de samenstelling van activiteiten en het dagverloop worden bepaald!

Uw bedrijfsuitje bij blocarten.nl

Een klein voorbeeld hoe uw bedrijfsuitje eruit zou kunnen zien:

12:00 ontvangst met koffie/thee en overheerlijk appelgebak bij een paviljoen;

12:30 Introductie;

13:00 Start van het actieve programma met blocarten en diverse andere actieve onderdelen;

16:00 Borrelen bij het paviljoen;

17:00 Diner buffet.

Kwaliteit & veiligheid

Blocarten.nl staat voor de optimale beleving en gaat met de volle 100% voor veiligheid en kwaliteit!

Wij zijn aangesloten bij Sport Institute Europe met een High Risk verzekering en werken alleen met A-merken en top opgeleide instructeurs! Alle onderdelen worden door ervaren mensen begeleid zodat iedere deelnemer veilig aan de activiteiten kan deelnemen en de beste resultaten behaald tijdens de sport!

Persoonlijke begeleiding en coƶrdinatie

Onze eventmanagers zijn uw persoonlijke aanspreekpunt tijdens de voorbereidingen en ook op uw bedrijfsuitje! Wij staan u bij en nemen het werk geheel uit handen. Bij moeilijke vraagstukken zorgen wij voor een oplossing en u kunt al uw wensen bij ons kwijt. Alles geregeld, een fijn gevoel. Maak gebruik van ons netwerk en onze jarenlange ervaring!

Horeca

Wij stemmen het gehele programma voor u af met onze horecapartners! Door een actief programma te combineren met diverse horecadiensten maken we uw bedrijfsuitje compleet. Een greep uit de meest populaire elementen vindt u hieronder. Natuurlijk kunnen wij rekening houden met uw persoonlijke wensen, voorkeuren en speciale diƫten!

Ontvangst met koffie/thee en gebak

Lunchbuffet met luxe broodjes

Borrelhapjes en nootjes op het terras

Diner aan Zee

Feestavond (met DJ)

Drankuitkoop/ consumptiemuntjes

Vrijblijvende offerte of meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijfsuitje kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We geven u graag direct een inzicht in de mogelijkheden en denken graag met u mee. Wilt u bij ons langskomen om uw wensen persoonlijk te overleggen en direct bij onze horecapartners een kijkje in de keuken te nemen? Laat het ons weten, we maken graag tijd voor u!

U kunt ons bereiken op 06 18 48 49 85 of via ons contactformulier.